Christer Björkman hotad??!

– Bloggarna med ­”Hata Björkman” kan jag ta. Men när folk blir maniska gör det mig rädd, ­säger Melodifestival­regenten Christer Björkman, 52, till Kupé.

I nya numret berättar han om maktens bak­sida, hoten och varför han har livvaktsskydd.

Han har ett jobb och en makt som har ifrågasatts och väckt känslor.

I februari förra året berättade Nöjesbladet om låtskrivaren som polisanmälde Christer Björkman för fusk och för att ha styrt juryns val av låtar.

Låtskrivaren har sedan dess fortsatt att kanalisera sin ilska mot Björkman.

Känner sig hotad

I tidningen Kupé berättar Christer att det har gått så långt att han känner sig hotad. Precis som i fjol kommer han att ha personskydd under finalen.

– Han kommer närmre och närmre mig och i en intervju i en av kvällstidningarna har han sagt att så länge jag finns kvar så kommer han att ”göra mitt liv till ett helvete”, säger han i intervjun.

Efter polisanmälan har de stött på varandra. I höstas under Stims musikseminarium då Björkman var en av talarna, ska mannen enligt uppgifter till Nöjesbladet suttit på främsta raden. En situation som Christer Björkman upplevde som obehaglig.

– Det är klart som fan att det känns olustigt. Bloggarna med ”Hata Björkman” kan jag ta, men när folk blir maniska eller ­paranoida blir jag rädd, säger han i Kupé.

I dag är Christer Björkman den ende som är heltids­anställd året om för att jobba med Sveriges största tv-program Melodifestivalen. Varje delfinal har setts av i snitt 3,2 miljoner tittare.

Bestämmer allt

I fjol blev han invald i Eurovision reference group, som en av de två i gruppen på totalt åtta som röstas in för en tvåårsperiod i taget.

En grupp som bestämmer allt om tävlingen.

– Jag hade bestämt att köra i tio år och sedan fick det vara slut. Det är nästa år det, säger Björkman i Kupé om när han tänker lämna den svenska Melodifestivalen.

Efter avskedet återstår bara ett stort svart hål, säger han. Och en bok. I den ska han berätta om sitt liv och sin sanning.

 

Min kommentar på det inträffade:

Vad är det med folk egentligen?? Om vi säger såhär: i 10 år har MF hållit väldigt hög kvalité, både med låtar och show. Varför ska folk förstöra det? För mej, så spelar det INGEN roll vem som väljer låtarna till Melodifestivalen, bara låtarna håller hög kvalité. Vilket de har gjort.. Och om Christer påverkar juryn som väljer ut låtarna...vad fan spelar det för roll. Då är det ju juryn som ska ta den smällen. Är dem så non-independant att de inte kan lyssna till sej själva, så ska dem inte sitta i en sån jury. Christer har ju livvakter.. i alla fall runt melodifestivalen som jag förstod det. Det tycker jag inte heller är konstigt. Han är en offentlig person, varför är det så konstigt? Jag har hört på många MF-forum att "Det är Christers fel att vi kommer så dåligt till hela tiden". Till er vill jag säga: För det första. Det är fortfarande VI som väljer vilken låt som ska åka och tävla i stora tävlingen. För det andra. Vi kan INTE veta vad som ska slå ute i Europa. Det är en väldigt svår fråga att svara på. För det tredje. Vi kan inte rösta på Sverige i ESC. Hur skulle de se ut?? då skulle ju det landet med mest invånare vinna jämt.. Nej, skärpning Sverige, och framförallt alla låtskrivare som inte kan ta ett nederlag.. det är dåligt gjort av er..

 

Ha det gött!!

/Björn A


Scenen till Melodifestivalen 2010



Iår är det Viktor Brattström som har designat scenen till MF2010. Temat sägs vara klubb, vilket det ser ut att vara ^^ Personligen så tycker jag att denna scenen är mycket snyggare än den i Moskva i Maj 2009. Då är det en lyckad scen :P

Vill ni läsa hela repotaget om scenen, gå in på:
http://svt.se/2.121594/1.1865624/scenskissen_for_melodifestivalen_2010?lid=puff_1865703&lpos=lasMer

Ha det gött!
/Björn A

hej hej =)

Gårdagen gick underbart bra :P Serverade en busslast med 127 pers, men det kändes som 50. Tyckte att det gick oerhört bra trots att jag inte har serverat eller något på över ett halvår.. 3 tallrikar, upp i trappan med en väldig fart, snabbt ner igen, hämta mer tallrikar osv...

Har inget speciellt annars att skriva, men ikväll blir det en vinflaska, det är jag helt klart värd =D

Ha det gött!
/Björn A

Köp hem Michael Jackson!

Michael Jackson-älskare? Nu har du snart chansen att handla en egen ”Jacko”.

Till sommaren kommer Michael Jackson att börja säljas i diverse affärer i Storbritannien. Nej, det är inget postumt påhitt från King of pop. Det handlar helt enkelt om att fyra olika dockmodeller av stjärnan som kommer att börja säljas. De två första släpps preliminärt till sommaren, medan övriga två modeller beräknas finnas till försäljning lagom till jul.

”En global ikon”

– Michael Jackson är en global ikon. Vi kommer att hedra honom genom att erbjuda en spektakulär och väldigt detaljerad produkt som kan inspirera fans, samlare och nya entusiaster, säger Lou Novak, vd för tillverkaren Playmates Toys, enligt The Australian.

Lou Novak vill inte avslöja hur Michael Jackson-dockorna kommer att se ut.

 

Min kommentar:

Ursäkta alla fans därute, jag är ett själv. Men det här har verkligen gått till överdrift. This Is It på DVD-OKEJ. Docka av Michael Jackson- not so good. Jag menar, hur många här tror att det är företaget i fråga som har kontaktat familjen Jackson för att få göra dockorna?? Jag tror att det är "käre" Jo Jackson som har ringt runt till företag, allt för att få leva på Michael ett tag till. Nej, jag kommer INTE att köpa en docka som föreställer MJ, det är bara obscent.

Det får mej att tänka på ett grovt skämt som skickades runt strax efter hans död i somras:

"Michael Jackson ska inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner, och återvinnas till Lego, så att barn kan fortsätta leka med honom" -Jag vet, det är lite grovt, men efter denna artikeln, så blir det en viss sanning i skämtet. XD

 

Ha det gött!

/Björn A


Roligt med TREVLIGA telefonpratare :P

Har just ringt till LIV Betalningsservice, och delat upp min tandläkarräkning. Det är jätteroligt när de som svarar är trevliga tycker jag. Nu blev jag på bra humör. =)

Det har snöat ungefär 1cm sen jag la mej igår, det däremot, var mindre positivt. Jag tycker att det räcker med den snön som finns redan, det behövs inget mer >_<

Men, stort tack till dej som svarade i telefonen på LIV. Det innebär att jag kommer att ha ännu mer pengar att röra mej på under månaden, eftersom jag ska börja betala av i Februari :P har 800 någonting kvar på kortet.. och runt 60 i plånboken. Och sen så ska jag ju "jobba" sen också. Cash till mej. ^^

Ha det gött!
/Björn A

Händelserik afton i Torsby

Nästan precis kommit hem från Torsby. Anledningen till den resan var att min kompis mamma skulle till akuten där.. vi åkte vid 18:30 ungefär och kom som sagt hem ganska nyligen.. vid 00:00 cirka. om man räknar bort de 3(!) timmar som det tog att åka fram och tillbaka, så var hon på akuten i 3 timmar.. och det ledde till att hon inte orkade vänta längre. Det värsta var nog att det satt en liten dansk tonårsflicka där innan vi kom. Och när vi åkte så hade hon fortfarande inte fått komma in. Hon kanske sitter och väntar på doktorn än, vad vet jag?


Men men, tänkte bara uppdatera er i vad jag har gjort under kvällen. Jag och kompisen satte oss i bilen den sista timmen, för det var fullt i väntsalen. Där spökade vi oss lite. *fniss*



Ha det gött!
/Björn A

Tack Sune :P

Den nya headern är fan skitsnygg.. :P
Du ska ha tusen tack =)

Jippie :P


Åh, det känns underbart att få pengar =)
Nog för att närmare 2400 försvinner direkt men, det kvittar.

Ska hjälpa en kompis imorgon också. Blir även det lite cash, så om jag har räknat rätt så har jag runt 1100 att leva på under månaden, med tanke på att jag lånade ut 200 till mamma som jag har fått tillbaka nu :P Life is good right now.

Ska hjälpa min kompis Sabina sen att få in henne på BlogLovin och Bloggportalen också. Hon fattar inte riktigt hur man gör, och jag är dålig på att förklara genom en dataskärm. Så, därför ska jag bort till henne sen och hjälpa henne.. =D

Ni kan följa henne genom att gå in på hennes Blogg: www.sabinamargaretalarsson.blogg.se
Vet inte hur man gör länk, så ni får kopiera och klistra in^^

Ha det gött!
/Björn A

Vaken :P

Nu är man vaken och har nya krafter :P

Idag blir det grilla med min kompis, hoppas att det blir bra.. :D
Tror jag ska köpa mej lite mys sen, men vet inte riktigt, vi får se helt enkelt.

Funderar på att söka till universitetet också.. Sjuksköterska tror jag. Jag är ju utbildad på Hotell och Restaurang, men det är ett av de svåraste linjerna att få jobb efter av de praktiska utbildningarna. Vilket förvånar mej lite. Liksom, trots kriser och grejer så äter ju folk ute nästan lika mycket som innan. Varför finns det inga jobb då?? Det är något som övergår min tankeförmåga.

Som ni ser så har jag fixerat bakgrunden nu också, och bytt till en annan bild. Tack Sune :P
Ska försöka få idéer om headern också, så att jag kan skicka iväg materialet till henne.

Ha det så bra tills ikväll, när det förhoppningsvis kommer ett inlägg från grillningen. =)

/Björn A

Rihanna- Russian Roulette


Denna låten och videon tycker jag griper tag i mej med en lite äcklande känsla. Don´t get me wrong, jag älskar låten och videon. Det är bara det att den är så pass välgjord att man känner efter sina egna känslor. Jag gör det i alla fall.
Det är många minnen och händelser som paserar revy i mitt huvud efter att ha kikat på den här.

Jag ger låten 5/5 fjollor i betyg, just för att den griper tag i en på detta sättet. Klart en av Rihannas bästa låtar.

Bakgrund

Har fått upp en bakgrund nu, men den får bli tillfällig, för den är inte såå vacker.. men den duger så länge ^^

Sune ska göra en header åt mej också.. softish för mej med andra ord =)

Men men, det var allt jag hade att säga nu.

/Björn A

Trevligt :P

Det verkar ha varit några som har hittat till min blogg, vilket är jättekul.
Hoppas att ni följer med mej bara. över 70 Besökare, och jag har bara haft bloggen i typ ett dygn. Tack Sune. ^^

Idag har jag slagits med alla damer i den lokala ICA-butiken här i Munkfors. Anledningen är den att alla förbannade pensionärer över 70 alltid ska ställa sina kundvagnar mitt i gången. Det gör mej riktigt förbannad. >_<

Ikväll har jag kollat på Guldbaggegalan. Det var oerhört roligt att det gick så bra för Milleniumfilmerna som det gjorde. Det är dem värda.
Sen var det ju roligt att det gick ganska bra för Bröllopsfotografen också. Jag är ju ändå Värmlänning och man kan nog kalla mej för hemmapatriot. :P

Men, följ mej gärna på BlogLovin och Bloggportalen tror jag det är.


Bröllopsfotografen av Ulf Malmros


Ha det så bra alla.

/Björn A

XD

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1464702/bjornadolfsson?claim=298x6xbz2g3">Följ min blogg med

Första Värmländska ordet :P

Tänkte jag skulle ha nån sorts tävlingsinslag i min blogg också =)
Där kommer "Veckans Värmländska ord" in i bilden.

regler:
*Jag ger er ett nytt värmländskt ord varje söndag
*Ni har då 1 vecka på er att klura ut ordet
*De som svarar rätt kommer att bli lottade om vinst

Vinst:
Hade tänkt mej att vinsten (i alla fall i början) blir att jag länkar din blogg genom min. Det är inte så pjåkigt va? Gratis reklamplats, utan att behöva be om det. :P


Så, här kommer det första ordet i "Veckans Värmländska Ord":

"Dol Teet"

Kan användas i meningen:
"Hôrd duh va Jonas Dol Teet förr vecka eller?"

Så, skriv in era svar i kommentarerna.
Good Luck :D

/Björn A

2010-01-24

Ska inte ljuga och säga att det har hänt så otroligt mycket idag.. eller denna helgen heller för den delen. Men jag har i alla fall tagit ett riktigt skönt bad nu ikväll, håret är inte var det nuförtiden brukar vara (det är inte iordninggjort). Känns faktiskt ovant, med tanke på att jag har plattat och vaxat sen i onsdags. Nåja, nog om det :P

Imorgon ska jag och en kompis göra nåt så galet som att grilla ute.. blir ju korv eller hamburgare då, men lite crazy är det med tanke på att det börjar bli lite kyligare här i Värmland igen.

Har hamnat i en lite rockigare period av mitt liv just nu känner jag, om man bortser från låten som jag la upp förut så lyssnar jag bara på metal, death metal osv nu.

Nu riktar jag mej till en viss person: Jag gillar dej, hoppas att vi träffas snart. Du verkar vara den typen av kille man kan ha huur kul som helst med, och jag menar inte i sängen nu ^^ <3 till dej

Så, nu till er igen, jag har en liten fråga.
Hur ska jag ha håret??
Dvs ska jag platta det som jag har gjort under veckan nu eller ska jag bara ha det ogjort och ruffsigt?


Plattat och vaxat..


Ofixat..

Lämna svaret som en kommentar.

Jag vet ju hur jag kommer att ha det i framtiden, men det kan vara kul att veta hur ni tycker att jag ska ha det :P

Puss och Kram på er alla
/Björn A

Domenicer- Bög Mamma Kines



Denna låten måste ni kolla in om ni inte har sett den.. Domenicer- Bög mamma kines.
Det är en blivande klassiker hos mej i alla fall.. och sen gillar jag Josefine också, så det är ju bra.. tror att man antingen älskar henne eller hatar henne.. det verkar så i alla fall ^^

Jaja, ha det så bra tills nästa gång :P
/Björn A

Hej och hjärtligt välkommen till min Blogg :P

Vet inte riktigt hur jag ska börja, men kan ju börja att presentera mej i listform :P

 

Namn: Björn A

Ålder: 20år (fyller år i September)

Sexuell Läggning: Gay

Civilstatus: Singel och sökande ;)

 

Det var allt som jag kommer avslöja till er just nu.. kommer eventuellt upp en frågestund om jag tillåter det XD

Nu till det som ni kanske undrar.. vad denna bloggen ska handla om:

Jag hade tänkt skriva om allt mellan himmel och jord, dvs att jag kan komma att lägga in ett eller ett par videoklipp emellanåt, att ni får veta hur min dag har varit eller något som kommer att hända för lilla mej :P

 


RSS 2.0