PARTY :D

Ikväll ska jag på party, eller "privatfest" som våra "fina" bloggare skulle kalla det.. liksom, det verkar som att dem tycker att en hemmafest är mindre fin än en kväll på fucking stureplan.

Men det är faktiskt soft att dricka mitt i veckan ibland. Det är inte så att jag är värsta alkisen och dricker flera gånger per vecka, men ja, jag gillar väl att ta nån fest någon gång då och då. =)
Ska till Lysvik, vilket jag tror ligger typ utanför Sunne om jag inte är HELT ute och cyklar i swimmingpoolen. XD
Det är så att Birgit (En killkompis) och Rakel(Jag) får finbesök från Oslo idag. Drottning Ingrid (ännu en killkompis). Ska bli kul att träffa honom igen.

Men men, det var allt jag har att skriva om just nu.

Puss o kram och nyp i stjärten ;)

//Björn A

I got it XP

Nu vet jag precis vad jag ska skriva om.

För de som inte vet vad jag pratar om, så har jag haft idétorka. Men nu jäklar. :P

Satt på QX och surfade runt på köttmarknaden som vanligt. Då jag plötsligt får se en av veckans "fråga Sentry" (En frågespalt som kan handla om allt som har med sex att göra). Hur som helst. Frågan löd: "Hur mäter jag min kuks grovlek", NEJ, jag skämtar inte.. Alltså.. finns det inga seriösare frågor som skickas in till den sidan? Det är alltid nåt om storlek, tjocklek, mängd sperma osv.. Jag minns när frågorna var typ "Hur kommer jag bäst ut för mina föräldrar?" osv, dvs viktigare frågor. Är det så att bögar har blivit dummare, eller tar Sentry frågor ur luften bara för att ha något att "svara" på? Sen, vafan, svaren blir luddigare och luddigare också. Om jag skulle ha frågat till exempel "Hur gör jag för att komma mera?" så kunde svaret ha blivit: "Försök att hitta en metod som funkar för dej, och som kompensation får du trevliga stunder under tiden du utforskar". Det jag menar är: OM jag hade frågat en sån sak, vill jag inte ha tips på metoder som skulle kunna funka?

Nej, personligen tycker jag att just "fråga Sentry" ska läggas ner, eller åtminstone ta upp lite seriösare frågor... och ett och ett annat seriösare svar, än som om en nerknarkad poet hade svarat på frågan.

Puss, smek och nyp i stjärten //Björn A

RSS 2.0